Om oss

Vår filosofi på Oceanum är att kvalitet lönar sig i längden, både för oss och för våra kunder. Vi jobbar därför enbart med poolprodukter av högsta kvalitet från utvalda leverantörer, samt med samarbetspartners så som byggentreprenörer, poolbyggare, arkitekter, trädgårdsdesigners med lång och gedigen erfarenhet.

Vårt poolproduktsortiment är primärt från leverantörer som har sin tillverkning och produktion i Sverige och Europa. Genom detta kan vi enklare säkerställa att våra kvalitetskrav uppnås samtidigt som vi värnar om vår miljö då negativ miljöpåverkan från interkontinentala transporter undviks.

"Med hög kvalitet får vi nöjda och återkommande kunder genom att vi gör poolägande både problemfritt och miljövänligt".

Har du specifika produkt/sortimentsfrågor och vill du bli uppringd av någon av våra medarbetare?

Fyll i kontaktformuläret nedan om du har frågor vårt produktsortiment, leveranstider och möjlighet att anskaffa varor som vi inte har i standardsortimentet. Vi har möjlighet att ta in samtliga delar av våra leverantörers sortiment!

Bygga pool frågor?

Skall du bygga pool och vill boka tid för ett kostnadsfritt telefonmöte? Har du planer på att bygga en pool men är osäker på pooltyp, materialval, pooltillbehör eller frågor som rör att bygga pool i största allmänhet så är du välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret nedan. Vi rekommenderar även ett besök på Sveriges största oberoende poolforum www.poolforum.se

Poolkemi och klor frågor?

För dig som vill lära dig allt om poolkemi rekommenderar vi en internationell sida som heter Trouble Free Pool, www.troublefreepool.com. Här kan du läsa allt om hur du håller din pool desinfekterad och vattnet i balans på bästa sätt.