När ska jag börja bygga min pool om jag vill bada i juni?

Ett tjockt snötäcker ligger över stora delar av landet och sommaren känns just nu avlägsen. Vi är dock alla medvetna om att snart är poolsäsongen igång och många vill börja bada i juni.

För att det ska bli möjligt bör man komma igång redan nu och planera sitt projekt. Hur stor pool vill jag ha? Placering på tomten? Hur vill jag umgås med familj och vänner runt poolen? Frågorna kan bli många, men utgångspunkten är dock - ta beslut kring placering av pool och därefter kontakta en markentreprenör eller börja själv ta reda på hur underlaget ser ut där du vill bygga din pool. 

När du har kommit så lång blir nästa fråga - hur stor pool vill jag ha och vilka för och nackdelar finns det med små och stora pooler, breda och smala pooler? Det kan upplevas som många frågor och många beslut, men vi är passionerade poolälskare som mer än gärna hjälper er att fatta rätt beslut utifrån just era specifika behov.

Kontakta oss på 08-299735, skicka ett mail till info@oceanum.se eller besök oss i vårt showroom på Stockholmsvägen 34 på Lidingö så guidar vi dig vidare till din drömpool :). 

Katarina